Specificaties gepersonaliseerd notitieboek

Bij Printen & Binden bieden we hoogwaardige notitieboekjes aan die speciaal voor jou worden gepersonaliseerd. Wij begrijpen dat notitieboekjes niet alleen praktisch zijn, maar ook een geweldige manier zijn om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Bovendien zijn gepersonaliseerde notitieboekjes ook een waardevol relatiegeschenk. Zo blijf je altijd in het achterhoofd van de ontvanger zitten.

Maak jouw notities uniek

Wij leveren de notitieboekjes met een print op de voorkant met de naam voor wie het notitieboekje bestemd is. Op de achterkant kun je ook jouw logo laten plaatsen, zoals te zien is in het voorbeeld hieronder.

Onze notitieboekjes zijn gemaakt van de bekende hardcover kwaliteit die je misschien wel kent van onze bibliotheekboeken. Daarnaast hebben ze een mat gelamineerde omslag, dat zorgt voor een luxe uitstraling en extra bescherming van je notities. Elk notitieboekje heeft een formaat van 125 x 180 mm en bevatten 150 pagina’s van hoogwaardige kwaliteit gelinieerd papier. Het papier is gemaakt van 120 grams HVO (wit), wat zorgt voor plezierig schrijfcomfort en een mooie uitstraling van je notities.

De notitieboekjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren:

geel (C0 M5 Y100 K0)
oranje (C0 M50 Y76 K0)
rose(C0 M71 Y3 K0)
zilvergrijs (C5 M0 Y0 K40)
groen (C100 M0 Y27 K0)
rood (C0 M96 Y97 K0)
blauw (C91 M0 Y69 K5)

De letters CMYK geven de vier kleuren weer die worden gebruikt bij een full colour druk: cyaan, magenta, geel en zwart.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde notitieboekje en profiteer van onze speciale aanbieding: tot 60% korting en gratis verzending! Maak je notities persoonlijk en uniek met onze gepersonaliseerde notitieboekjes.

Bestel nu en profiteer van onze speciale aanbieding: tot 60% korting en gratis verzending! Notitieboekjes zijn onmisbaar in het dagelijks leven, dus waar wacht je op?

Klik hier om te bestellen.